De antimoontrioxide die we bij Campine produceren, wordt ingezet als additief en synergist voor vlamvertragers, grondstof voor pigmenten en als PET katalysator. Voor de PET industrie produceren we extra zuivere antimoontrioxide met een consistente productkwaliteit om een stabiele katalytische reactie te faciliteren.

PET Katalysator
PET Katalysator

Consistente en betrouwbare kwaliteit

Omdat PET een basismateriaal is voor talloze kunststoffen producten, waaronder ook de gekende PET-flessen voor de voedingsindustrie, is het ontzettend belangrijk dat alle grondstoffen voor PET aan strikte kwaliteitsnormen beantwoorden. Dat is net wat we bij Campine garanderen. We leveren extra zuivere antimoontrioxide die excellent oplosbaar is in de Monoethyleenglycol gedurende de catalyst make up. Zo kan u erop vertrouwen dat uw PET katalysator steeds hetzelfde stabiele resultaat oplevert.

OVERZICHT CAS 1309-64-4
PRODUCTEN

Standaard en maatwerk oplossingen

Als een van de grootste producenten van antimoontrioxide kunnen we antimoontrioxide-grondstoffen in verschillende uitvoeringen, concentraties en kwaliteiten aanbieden. De toegevoegde weekmakers, de verpakking, …. Alles is aanpasbaar volgens de beoogde toepassing en ook maatwerk productie volgens uw instructies is zeker mogelijk.

PET Katalysator
PET Katalysator

Gericht advies

Onze specialisten adviseren u niet alleen om antimoontrioxide-producten uit te kiezen met een optimale korrelgrootte en zuiverheid voor uw toepassing. We bekijken ook samen met u hoe we de cost-of-ownership kunnen reduceren en tegelijkertijd de productkwaliteit, veiligheid en rentabiliteit kunnen verhogen. Daarnaast adviseren we PET producenten ook over het correct gebruik van de antimoontrioxide katalyst.

Laat u adviseren

Welke meerwaarde onze antimoontrioxide en masterbatch oplossingen voor uw processen kunnen betekenen?

CONTACTEER ONS