In onze Metals Recovery afdeling recupereren we een maximum aan herbruikbare metalen uit industrieel bedrijfsafval. Lood en antimoon raffineren we in eigen huis tot nieuwe en herbruikbare grondstoffen. De overige metalen worden door gespecialiseerde raffinagebedrijven verwerkt. Samen met onze partnerbedrijven realiseren we zo een kleinere afvalberg en duurzame metaalrecyclage met maximale grondstoffenherwinning.

Metals Recovery
Metals Recovery

Welke materialen we recycleren

We herwinnen verschillende non-ferro metalen uit industrieel afval en bijstromen van fabrieksprocessen. Lood en antimoon zijn daarbij belangrijke basisingrediënten, maar daar kunnen ook elementen zoals tin en edelmetalen aan verbonden zijn.

Waar gaan de metalen naartoe?

Herwonnen lood en antimoon hergebruiken we in de interne productieprocessen van onze gespecialiseerde Lead recycling en Specialty Chemicals afdelingen. Daar raffineren we de gerecupereerde metalen verder tot nieuwe basisgrondstoffen zoals loodlegeringen en antimoontrioxide.

Tenslotte maken we de cirkel rond door gezuiverde loodbullion, opgeconcentreerde krassen en overige herwonnen metalen terug aan de industrie te leveren of aan gespecialiseerde verwerkingsbedrijven voor verdere raffinage.

Metals Recovery

Als er meer in jouw afval zit

Benieuwd welke grondstoffen we uit jouw afvalstromen kunnen recupereren? Hoe we dat precies doen en aan welke prijs?

CONTACTEER ONS VOOR OVERLEG

Een duurzame belegging

We zijn een beursgenoteerd bedrijf met toekomstpotentieel.
Jouw e-mailadres nalaten volstaat om ons investeerdersnieuws rechtstreeks in jouw mailbox te ontvangen..

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Door in te schrijven op onze newsletter verklaar je om akkoord te zijn met onze Algemene voorwaarden en Privacy statement.