Campine is de Europese expert in het recycleren van autobatterijen. Wist u dat 99% van alle autobatterijen op een verantwoorde manier wordt ingezameld en gerecycleerd? Campine verzamelt en verwerkt gebruikte autobatterijen in drie productievestigingen in België en Frankrijk.

In de fabriek in Beerse, België, gebruikt Campine haar best beschikbare technologie om hele gebruikte autobatterijen te verwerken, evenals de loodhoudende fracties die in de Franse fabrieken worden gebroken en gescheiden.

recycled Batteries
recycled Batteries

Campine France, met zijn twee batterijbrekers in Escaudoeuvres en Villefranche-sur-Saône, is gespecialiseerd in de inzameling en verwerking van alle afgedankte loodbatterijen. Gespecialiseerde inzamelopties vergemakkelijken de opslag en het transport van gebruikte batterijen. Een gepatenteerd breek- en scheidingsproces resulteert in afzonderlijke loodfracties en polypropyleenchips.

De loodfracties uit de twee breek- en scheidingsinstallaties gaan naar de loodrecyclagefabriek van Campine in België voor verdere raffinage tot zeer zuiver loodmetaal. Deze loodfracties zijn ook beschikbaar voor verkoop aan andere partners.

De polypropyleenchips worden verder behandeld in de speciale kunststofrecyclagefabriek van Campine recycled Polymers.

recycled Batteries

Wilt u uw gebruikte loodbatterijen kwijt ? Neem gerust contact op met ons team.

CONTACTEER ONS