Voor Campine zijn duurzame recyclage en circulaire economie dagelijkse realiteit. Herwinning van herbruikbare grondstoffen is al jaren onze corebusiness! Onze doelstellingen zijn echter nog veel ambitieuzer. Het is immers onze missie om te excelleren in productkwaliteit, service en de meerwaarde die we daarbij voor onze internationale klanten, de mens en het milieu kunnen realiseren.

Missie & Visie

Respect voor mens en milieu

MENS

De belangrijke vlamvertragende materialen die we produceren, worden gebruikt in talloze producten en redden elke dag levens. Bij de productie van PET-flessen draagt onze onberispelijke productkwaliteit bij tot de algemene voedselveiligheid. De veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en alle betrokkenen die onze diensten en producten gebruiken, is trouwens een absolute topprioriteit.

Onze visie op MVO

MILIEU

We recycleren post-consumer en industriële afvalstromen met focus op maximale grondstoffen herwinning. De gerecupereerde materialen herwerken we grotendeels in eigen huis tot nieuwe grondstoffen. Op deze manier verkleint de afvalberg op onze planeet aanzienlijk en reduceren we ook onze eigen ecologische voetafdruk. Met bijkomende eco initiatieven dragen we ook proactief een steentje bij voor het milieu.

Onze ecologische initiatieven

Missie & Visie

Missie

We creëren nieuwe materiaaloplossingen hoofdzakelijk uit post-consumer en industrieel afval. Deze gerecycleerde producten dragen elke dag bij tot een veiligere en milieuvriendelijkere wereld.

Visie

Campine is vastberaden om actief deel te nemen aan de circulaire economie en hierbij mee te bouwen aan een afvalvrije maatschappij.

Missie & Visie