Het is zover. Zoals ieder jaar nadert voor Campine de collectieve sluiting. Tot het einde van de week draaien we nog op volle toeren. Vervolgens leggen we op vrijdagavond de installaties en de loodhoogoven stil voor uitgebreid onderhoud.

Tijdens deze ‘shutdownwerken’ steekt onze onderhoudsdienst de handen uit de mouwen om de installaties voor te bereiden op een nieuw productiejaar. Deze keer wordt er voor sommige installaties zelfs extra onderhoudstijd voorzien. Daardoor verloopt de heropstart in augustus iets anders dan gewoonlijk. Zo zullen de loodafdeling en de antimoonafdeling enkele dagen later opstarten door extra onderhoudswerkzaamheden.

Wetende dat de site in goede handen is bij onze onderhoudsdienst, kunnen heel wat van onze collega’s met een gerust hart vakantie ‘vieren’. Het weer ziet er alvast mooi uit vanaf het weekend, ideaal dus om te deconnecteren en te genieten.

 

Deconnecteren

Hieronder nog enkele tips van IDEWE om de batterijtjes volledig op te laden:

  • Je kan het werk beter loslaten door je afwezigheid voor te bereiden; Zorg voor een out-of-office, schakel back-ups in en zorg dat de belangrijkste zaken afgerond zijn. Zo maak je een vliegende vakantiestart!
  • Maak je telefoon vakantieproof. Deconnecteren kan alleen als je niet heel de dag aan het scherm gekluisterd zit. Zet notificaties uit of haal bepaalde apps tijdelijk van je smartphone en geniet van de rust!
  • Stel jezelf de vraag wat voor jou vakantie is en wat je deze weken graag wilt doen voor een geslaagd verlof.

Zo, we hopen dat iedereen het beste uit z’n vakantie haalt en dat we dus allemaal met volle batterijen in augustus terug paraat staan. En onze onderhoudsmensen, die houden uiteraard hun welverdiende vakantie nog te goed!

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

De laatste loodjes…