Een appje voor het weer. De Facebook-app, Whatsapp, een appje om je slaap te meten, een appje om je bankzaken te regelen, een appje om aan meditatie te doen… In de wondere wereld van de appjes, oftewel, applicaties op je smartphone, kan je het zo gek niet bedenken. Maar let op, val niet van je stoel, want wij hebben geweldig nieuws: vandaag wordt de Campine-applicatie gelanceerd! Toch van je stoel gevallen? Sta dan snel terug recht en lees verder wat onze app, ontwikkeld door enkele van onze medewerkers in samenwerking met Jan Van Echelpoel, allemaal kan!

Dankzij de nieuwe applicatie, een primeur voor Campine, kunnen alle medewerkers nu vanop afstand, én op een informele manier de laatste Campine-nieuwtjes volgen. Maar het eigenlijke doel van de app is om (heel vrijblijvend) meer flexibiliteit te creëren voor onder andere de collega’s in een ploegensysteem. Zij kunnen bijvoorbeeld verlof en shiftwissels aanvragen in de applicatie, gewoon van thuis, of gewoon…van overal. Whenever, wherever! Bovendien zal er eenvoudig en interactief geïnformeerd worden over bijvoorbeeld evenementen en nieuwsberichten. Op die manier willen we dat al onze collega’s, zowel in dagdienst als in ploegen, gelijktijdig dezelfde informatie kunnen krijgen, iets wat voordien niet altijd evident was. Wel belangrijk: Onze medewerkers zijn absoluut niet verplicht om deze app (ook na de uren nog) te bekijken.

Op de homepage zullen persoonlijke agendapunten te zien zijn, het eerstvolgende evenement, en de aanvragen voor shiftwissels en voor verlof. Ook een link naar ons intern kwaliteitshuis mag niet ontbreken. Gebruikers kunnen bovendien hun eigen profiel ‘pimpen’ door onder andere een foto toe te voegen, en last but not least, ze kunnen ook complimenten versturen naar hun collega’s via de app. Vanaf nu is het bij Campine dus élke dag complimentendag!

En zo, blijkt alweer eens dat Campine mee is met haar tijd. Want dit najaar werd eerder ook al onze Instagrampagina gelanceerd. Neem ook daar zeker eens een kijkje, en mis niets van ‘what’s cooking’ op Campine. Stay Tuned!

Let’s take a moment for Campine Moments!
Let’s take a moment for Campine Moments!

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

Let’s take a moment for Campine Moments!