De Sint is in het land, en bij Campine zijn er gelukkig heel wat brave medewerkers, dus mochten we ons deze ochtend aan een heel fijn bezoekje verwachten, van niemand minder dan de gulle, snoepstrooiende goedheiligman met de hoed, euhm mijter…

De hulppieten zorgden ervoor dat de pepernoten omnipresent waren alvorens onze collegaatjes toekwamen bij Campine, maar dat was nog niet alles! Dit jaar koos Sinterklaas ervoor om met de verdeling van de Sinterklaasattentie ook meteen het goede doel te steunen. Twee vliegen in één klap! De schattige marsepeinen mannetjes van Rode Neuzen Dag zijn daarom alomtegenwoordig op onze werkplekken vandaag. Sugar rush incoming!

Voor diegenen die de laatste jaren onder een steen gewoond hebben, en dus niet weten wat Rode Neuzen Dag inhoudt: Rode Neuzen Dag is een jaarlijks terugkerende actie waarbij door een reeks initiatieven geprobeerd wordt geld in te zamelen. En dat geld gaat dan naar organisaties die inzetten op het welbevinden van jongeren, aangezien 1 op 5 (say what?) van de jongeren in België kampen met psychische problemen. Deze marsepeinen mannetjes zijn dus al een mooie stap in de richting, met andere woorden: snoepen maar, vandaag mag het (en morgen, en overmorgen, en overovermorgen – knipoog).

Wat doe jij om Rode Neuzen dag te steunen?

Wie zoet is krijgt lekkers…
Wie zoet is krijgt lekkers…

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

Wie zoet is krijgt lekkers…