Bij Campine nemen we het (creatieve) heft in eigen handen! Met plakband en goede moed in de aanslag, trokken de collega’s van ‘onderhoud’ en de personeelsdienst erop uit om affiches te gaan ophangen in de buurt, om een tandje bij te steken in onze zoektocht naar interventietechniekers. Ze trokken van Beerse naar Merksplas, Hoogstraten, en Rijkevorsel, op zoek naar een nieuwe collega! Je kan ons (onze flyers) dus sinds dit weekend tegenkomen in de plaatselijke fitnesscentra, sporthallen, frituren én cafés. Maar dat is nog niet alles, want ook aan jouw ontbijttafel mag je ons verwachten (het is niet zo eng als het lijkt). Sinds vorige week worden namelijk onze broodzakken, vers van de pers, verdeeld bij de lokale bakkers. Ben jij (of ken jij) onze nieuwe interventietechnieker, scan dan snel de QR-code op je broodzak of flyer en solliciteer meteen online op onze website. Handig toch?

Bovendien is Campine mee met haar tijd: Vorige week richtten we een instagrampagina op. Like and follow op Campine_Beerse, en neem ondertussen ook eens een kijkje op onze Facebookpagina! Er is namelijk een heuse win-actie aan de gang. Het enige wat je moet doen is onze pagina liken en de foto van onze interventietechniekers delen op je tijdlijn, en dan maak je kans op een ontbijt voor twee personen. Vergeet ook zeker niet te taggen wie met jou van dat ontbijtje mag genieten! De winnaar wordt bekend gemaakt op 13 december (vrijdag de dertiende wordt zo al gauw jouw geluksdag).

Kortom, als jij iemand bent of kent die Toon en zijn team kan vervoegen als interventietechnieker, aarzel niet om te solliciteren (via de link hieronder), en wie weet word jij onze nieuwe collega! Tot snel!

Interventie technieker

#Campinewantsyou
#Campinewantsyou
#Campinewantsyou

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

#Campinewantsyou