A little (Great Gatsby) party never killed nobody. Or maybe it did. Maar bij Campine verliep alles helemaal volgens plan!

Op vrijdag 25 oktober trokken we met z’n allen naar feestzaal Den Eyck in Kasterlee, bretellen en pluimen haarband in de aanslag, voor hét feestelijke hoogtepunt van dit Campine-jaar: Het personeelsfeest, in niets minder dan Great Gatsby-thema.

Ruim 150 medewerkers (en partner) mochten we verwelkomen voor het Charleston-avondfeest, mét walking dinner. Iedereen deed zijn uiterste best om ‘dressed-up’ als Leonardo of Daisy in de bekende verfilming van Scott Fitgerald, af te zakken naar Kasterlee.

Om 19u ging het feest van start. Het ‘startsein’ werd gegeven met een hapje en een drankje, waarna onze CEO Wim De Vos onder andere het afgelopen jaar toelichtte in zijn openingsspeech en toastte op een fijne avond onder collega’s. Het uitgebreide buffet bood voor ieder wat wils, van Italiaanse pasta’s (Mama Miaaaa) tot Amerikaanse burgers (Holy Moly) en een luxe salad bar, gevolgd door een chocoladefontein. Je hoort het al: de ‘foodcoma’s’ waren omnipresent. De volle buikjes weerhielden onze medewerkers er echter niet van om al snel de eerste danspassen te zetten, en dankzij de deuntjes van de DJ zat de sfeer er meteen in. Ook de fotobooth mét achtergronden in Charleston thema zorgde voor heel wat ambiance én een leuke herinnering.

Time flies when you’re having fun, want al gauw was het half 2, en stond de bus alweer klaar om de feestvierders die in de buurt van Campine wonen veilig terug af te zetten bij hun bestemming.

Voor sommigen is het wellicht een zware zaterdag geweest, maar het souvenirtje van de fotobooth en de leuke (lees hilarische) foto’s en filmpjes van tijdens het dansfeest zorgen ervoor dat het een avond werd om niet snel te vergeten!

Campine’s Great Gatsby Party
Campine’s Great Gatsby Party
Campine’s Great Gatsby Party
Campine’s Great Gatsby Party
Campine’s Great Gatsby Party

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

Campine’s Great Gatsby Party