Het aantal kilometer file stijgt, tot grote frustratie van iedereen die er dagelijks mee te maken krijgt. Gelukkig zit het aantal mensen die met de fiets naar het werk komt ook in de lift. En dat is bij Campine niet anders. Maar liefst één vierde van de medewerkers bij Campine fiets regelmatig naar het werk, een mooi resultaat maar het kan altijd beter, en daar staat Campine haar medewerkers graag in bij.

Vaste werknemers kunnen namelijk via het werk een fiets leasen. De werknemers zijn in hun fietskeuze heel vrij, want ze kunnen kiezen uit racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, zelfs elektrische fietsen…

Met trots kunnen we zeggen dat heel wat medewerkers van dit voordeel al gebruik maken, want in juli mochten we Hanne Van Springel als 50ste fietsleaser verwelkomen.

Maar er is meer! Wat heeft een fietser aan een goede fiets, zonder de juiste outfit? Ook dat voorziet Campine! Deze zomer bestelden een heel aantal werknemers nieuwe wielertenues aan een voordeeltarief, gesponsord door Campine, in samenwerking met BioRacer. Je kan dus binnenkort in en rond Beerse een heel aantal fietsers in hun rood-oranje Campine-outfit verwachten. Campine is immers gelegen in het groen, langs het kanaal Schoten-Turnhout-Dessel, met andere woorden, langs een ideale fietsroute.

Kortom, bij Campine zijn we allemaal klaar voor de ‘fiets-naar-je-werk-dag’, deze donderdag, 19 september. Fiets jij mee?

Buiten het fietsleaseplan biedt Campine haar medewerkers nog tal van andere voordelen. Interesse?  Ontdek nu onze carrièremogelijkheden!

Week van de mobiliteit: Één vierde van de medewerkers bij Campine fietst naar het werk

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

Week van de mobiliteit: Één vierde van de medewerkers bij Campine fietst naar het werk