2020… Op z’n zachtst uitgedrukt een bijzonder jaar. We leken een mooie start gemaakt te hebben, dat virus in China was een ‘ver-van-ons-bed-show’, en iedereen begon vol goede moed aan 2020. Stilaan kwam Corona dichterbij, en in maart was het plots zover: De boel ging op slot. Buiten komen mocht niet meer als de verplaatsing niet ‘essentieel’ was en knuffelen gebeurde enkel virtueel. ‘Save the summer’ was het motto van iedereen met een beetje optimisme, maar tevergeefs zo blijkt, nu Kerst in aantocht is en Corona nog steeds ons leven beheerst.

Ook bij Campine zijn we niet volledig gespaard gebleven van quarantainemaatregelen en enkele bevestigde Covidgevallen, maar al bij al is iedereen er goed vanaf gekomen. Onze gedachten zijn bij de mensen die iemand verloren hebben door Covid-19.

Om onze mensen te bedanken voor hun blijvende inzet dit jaar, en ter compensatie van ons personeelsfeest, ontvingen ze vorige week een cadeaubox met wat drankjes en versnaperingen om het weekend goed in te zetten. Verder zaten er een Campine Powerbank, een persoonlijk bedankkaartje en badslippers in. Niet om meteen mee op strandvakantie te vertrekken, maar wel omdat gezondheid bij ons voorop staat, en douchen na de shift noodzakelijk is voor onze arbeiders. Deze slippers maken de routine na de shift toch wat aangenamer.

Last not but least, wilden we al onze medewerkers nog in de bloemetjes zetten dit jaareinde. Daarom krijgt iedereen voor een mooi bedrag consumptiecheques waarmee ze lokaal iets kunnen kopen, uit eten kunnen gaan (wanneer Horeca terug open mag) of hun goede voornemens waarmaken in een deelnemende sportgelegenheid. Zo worden de lokale handelaars gesteund in deze moeilijke tijden. Van een win-win gesproken!

Bij deze wenst Campine iedereen een gezond eindejaar, en het allerbeste voor 2021!

Stay safe, stay healthy!

2020, u was…speciaal
2020, u was…speciaal
2020, u was…speciaal

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

2020, u was…speciaal