Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Jeugd deze week, zetten wij graag twee van onze jongste (en nieuwste) aanwinsten in de kijker: Onze interventietechniekers Maarten en Arne.

Ongetwijfeld hebben jullie allemaal onze acties gezien in de zoektocht naar een nieuwe collega voor Toon, een poosje geleden, nog voor er sprake was van Corona.

De broodzakken met onze campagne op vlogen bij bakkers uit heel de regio over de toonbank, de affiches en flyers waren alom aanwezig in heel Beerse en omstreken, deze werden immers eigenhandig verdeeld door ons onderhoudsteam tijdens een grootse flyeractie. Ook de winactie op Facebook werd massaal gedeeld. Hiermee bereikten we ruim 16.500 mensen. Als bedankje gaven we met plezier een ontbijt weg aan enkele van onze volgers.

Maar nu de hamvraag van de hele actie: werd het doel bereikt, vonden wij een nieuwe collega voor Toon en ons onderhoudsteam, en dat tijdens Corona? Wel, wij vonden niet één nieuwe interventietechnieker, maar twee! Met trots stellen wij jullie dan ook voor aan onze nieuwste én jongste aanwinsten Maarten en Arne. Maarten en Arne maken deel uit van ons onderhoudsteam. Zij staan mee in voor het preventief onderhoud aan ons machinepark en de verschillende systemen op onze site.

Ter gelegenheid van dag van de jeugd, gingen wij een kijkje nemen bij onze nieuwe collega’s bij de onderhoudsdienst en stelden we hen enkele vragen over hoe hun eerste werkplek bevalt.Maak je graag kennis met hen? Bekijk dan zeker het filmpje op onze facebookpagina en ons Youtubekanaal!

Onze vacature van interventietechnieker is reeds ingevuld, maar heb je toch interesse in een job bij Campine? Wij zoeken nog Mechanische onderhoudsmedewerkers. Solliciteren kan rechtstreeks via de website.

“Wie wordt de collega van Toon?” – Het vervolg
“Wie wordt de collega van Toon?” – Het vervolg

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

“Wie wordt de collega van Toon?” – Het vervolg