Een frisse start met een opgefriste refter! En of dat wij terug willen komen werken! 

Met opgeladen batterijtjes starten we vandaag bij Campine weer op na een (voor velen) deugddoende vakantie. Ook onze plant heeft tijdens de collectieve sluiting de nodige ‘quality time’ gekend, want bij onze onderhoudsdienst waren de installaties in goede handen. De loodafdeling is blijven draaien, wat maakt dat een aantal collega’s nu nog hun vakantie te goed hebben, we kunnen immers niet allemaal tegelijk met de voetjes omhoog liggen.

Ook voor onze refter betekent maandag 3 augustus een nieuwe start. Deze werd namelijk volledig gerenoveerd vlak voor de collectieve sluiting.

Een frisse start mét een opgefriste refter

De ramen werden volledig vervangen door nieuwe exemplaren, de vloer werd opnieuw bekleed met een epoxylaag, die makkelijk in onderhoud is, want wie wilt er nu niet in een schone ruimte kunnen pauzeren.

Het oog wil ook wat, en daarom werden de muren en de plafonds aangepakt met een likje verf, alsook de deuren. Om de warmste zomerdagen te overbruggen, is er bovendien airco voorzien in de volledige ruimte, en dat zal deze week meteen goed van pas komen!! Last but not least… werd er een ‘opvouwbare’ glazen wand geplaatst, waardoor er in de refter een extra vergaderruimte kan gecreëerd worden wanneer nodig, of wanneer gewenst.

Het splinternieuwe meubilair maakt de nieuwe pauzeruimte af. In de plaats van de lange tafels die er vroeger ‘reftergewijs’ stonden, zijn er nu gezellige hoekjes, ronde tafeltjes, hoge stoelen en een zithoek met een zetel.

Gelukkig telt onze nieuwe refter heel wat plaatsen om even uit te rusten of even te eten en te drinken, zo kunnen we ook met een veilige afstand (lees Coronaproof) gebruik maken van de splinternieuwe ruimte. Bovendien maakt het ventilatiesysteem dat er genoeg frisse lucht is, zodat we op een veilige manier onze boterhammetjes kunnen nuttigen.

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

Een frisse start mét een opgefriste refter