Freddy Mercury van Queen verwoordt het zoals we het bij Campine niet beter kunnen zeggen: I WANT TO RIDE MY BICYCLE;

Bij Campine wordt er gefietst, en dat is iets waar we toch best wel trots op mogen zijn, niet?  Momenteel zijn er maar liefst 63 collega’s die hun fiets leasen via het werk. Dat staat gelijk aan niet minder dan een derde van de medewerkers… en het aantal gaat in stijgende lijn. We merken dat de Corona-periode veel mensen heeft aangezet tot (nog meer) fietsen, en daar staan we bij Campine helemaal achter! Alles voor de gezondheid! Bovendien zetten we ons op deze manier nog eens extra achter de campagne van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, waarin ze mensen aansporen om ook na de lockdown de fiets te blijven nemen.

Campine neemt voor de ‘leasers’ graag een deel van de kosten voor haar rekening. De werknemers zijn in hun fietskeuze heel vrij, want ze kunnen kiezen uit racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, zelfs elektrische fietsen… Enkel Speed Pedelecs worden uit veiligheidsoverwegingen nog niet toegelaten. Safety first is niet voor niets onze kernwaarde!

En er is meer. Wat heeft een fietser aan een goede fiets, zonder de juiste outfit? (sidenote: onderschat nooit het belang van de fietsbroek, je staartbeentje zal je dankbaar zijn!) Ook dat voorziet Campine!

Vorige zomer bestelden heel wat werknemers nieuwe wielertenues (en loopkledij) aan een voordeeltarief, gesponsord door Campine, in samenwerking met Bioracer. Op vraag van onze medewerkers gaan we deze week over tot ronde twee! En ook nu werden reeds heel wat exemplaren van onze rood-oranje outfits besteld.

Fiets jij ook af en toe? Wie weet komen we elkaar wel tegen langs het kanaal Dessel-Schoten!

Campine blijft fietsen

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

Campine blijft fietsen