Met een nieuwe pauzezone de zomer in! 

Dat welzijn en duurzaam werken op Campine centraal staan, dat weten onze medewerkers al. We zetten namelijk graag in op teambuildings, professionele en persoonlijke ontwikkeling, deelnames aan sportevenementen,… noem maar op!

We vergeten dus zeker op Campine niet het belang van pauzes! Pauzes doorbreken even het werkritme waardoor medewerkers met nieuwe energie en frisse geest terug aan de slag kunnen. Waarom dan geen break nemen in een aangename pauzezone waar je ook even fysiek afstand kan nemen van je werkplek? Zo gezegd, zo gedaan. Enkele collega’s namen het idee vast en maakten er een mooi project van.

De oude pauzezone werd dus flink opgewaardeerd. Er werd aandacht gegeven aan het voor het oog rustige omgeving waarbij de muren van de productiehallen een groen karakter kregen. Bij de keuze van de nieuwe zwarte zitbanken is er rekening gehouden met ergonomie, waarbij de rug volledig kan ontspannen en de nodige steun krijgt. De belatting van de banken zijn gemaakt uit bamboe, wat één van de duurzaamste bouwmaterialen wordt genoemd. Het onderstel van de banken is  van Vlaamse gerecycleerde kunststof of zeg maar kunststof uit onze blauwe PMD-zak.

Want – Recover. Renew. Repeat.- dat is onze baseline.

Img 9934

Het oog wil ook wat… de grote vuilbakken werden uit het zicht verwijderd en vervangen door mooiere exemplaren. Al het meubilair werd opgefleurd door strakke witte bloembakken die opgevuld werden met bloemen en planten waarvan er heel het jaar door iets van in bloei staat. Zo is het heel het jaar door aangenaam vertoeven in onze pauzezone.

Last but not least, de pauzezone werd overdekt met een mooi zwart doek. Een zalige welgekomen schaduw in de zomer en het biedt bescherming tegen wind, vallende bladeren en regen.

Remember: almost everything will work again, if you unplug it for a few minutes… including you!

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

PAIISE – it is ok to take a break