Wow, what a night!! Bijna 4 jaar was het geleden dat we nog eens met zijn allen konden samenkomen voor een spetterend personeelsfeest! En wat voor één! Iedereen wou er gewoon bij zijn! Op vrijdag 1 december trokken we dan ook met 222 medewerkers en hun partners naar feestzaal Den Eyck in Kasterlee.
Het was geweldig om te zien hoe iedereen in het thema ‘Touch of Campine Red’ in een prachtige outfit verscheen. Van rode bretellen, armbanden, sjaaltjes, oorbellen tot rode kleedjes en schoenen – iedereen had wel moeite gedaan om helemaal in de sfeer te komen.

Met een lekker champagnebiertje of een mocktail ging om 19 uur het feest van start. Onze CEO Wim De Vos sprak eerst nog lovende woorden van dank uit naar ‘zijn management’ voor het vele geleverde werk bij de overname van onze Franse fabrieken en al zijn andere medewerkers die zorgden dat het werk in Beerse veilig en vlot bleef doorgaan. Na het applaus dat wij kregen van onze CEO werden de buffetten geopend. Onze buikjes waren al snel te klein voor al te lekkers! Wokbekers, soep & saladbar, pastapotjes, burgers, visbokaaltjes, wildstoofpotjes,… noem maar op, het was er allemaal. Afsluiten deden we met een heel uitgebreid dessertbuffet. Alles was om vingers en duimen af te likken.

Bij de eerste beats van de DJ werd de dansvloer al snel gevuld. Iedereen haalde zijn beste dansmoves boven. Veel plezier werd er ook beleefd aan de photobooth. Collega’s haakten gretig bij elkaar in om nog eens een leuke toffe teamfoto te maken waar fijne herinneringen aan vasthangen.

Met als laatste nummer ‘Veel te mooi’ trokken we met zijn allen om 1.30 uur terug richting de feestbus. Met een goed gevoel en fijne herinneringen, bracht de bus heel wat medewerkers die in de buurt van Campine wonen veilig terug thuis. Een geslaagd personeelsfeest dat voor herhaling vatbaar is!

Neem ook gerust even een kijkje bij onze (andere) persberichten.

Persberichten

Touch of Campine Red